Impresszum

 

Sokan vagyunk , akik megpróbálkozunk gondolataink versben történõ kifejezésére. Közülünk igen kevés lesz költő, mert életünk olyan irányt vesz, ami ezt a gondolkodásmódot és tevékenységet nemhogy támogatná, de szinte lehetetlenné teszi. Az így született művek között sok olyan igazi érték van, amely nem jut el a nyilvánossághoz, “elkallódik”.

A honlap célja, hogy ezen verseken keresztül is lehetővé tegye az egyszerű emberek mindennapi életének bemutatását , sírásuk, nevetésük, gondolataik, vágyaik… egyszóval műveik segítségével.

Célunk továbbá hogy létrehozzunk egy kortárs költőket és verseket bemutató adatbázist, ezáltal is segítve őket műveik mind szélesebb körben történő megismertetésében.

Regisztrálj, küldd el Te is a Verseid, mondj véleményt, értékelj! Hozzunk létre egy közösséget ahol véleményt mondhatunk/kaphatunk egymás műveiről, eszmét cserélhetünk!

A verseskonyv.hu nem egy új kezdeményezés, korábban ugyan ezen az internetcímen, ugyan ezekkel a feltételekkel és célokkal működött, ám működése átmenetileg szünetelt. Így az oldalon megjelennek azok a művek is, melyet alkotóik akár évekkel ezelőtt küldtek be. Az adatbázisban található olyan alkotás is, melyet először 10 éve tettünk közzé a szerző kérésére.   Amennyiben ezen alkotások szerzői szeretnék szerkeszteni, módosítani esetleg törölni alkotásaikat, vagy új tartalmat hozzáadni, vegyék fel velünk a kapcsolatot a “Kapcsolat” fül segítségével, és hozzáférést biztosítunk felhasználói fiókjukhoz. Természetesen mi is igyekszünk mindenkit értesíteni a megújult oldal működéséről az általunk ismert elérhetőségein.